© ZOO

Ben je geen cliŽnt van ons?

Onze eerste zorg gaat uit naar het bedienen van onze bestaande cliŽnten. Overweeg je cliŽnt te worden; bel dan gerust. Je hoort dan vrij vlot van ons of we iets voor je kunnen betekenen.

Ook als je geen cliŽnt bent, ben je toch van harte welkom in het gebruik van deze website voor je eigen doeleinden. Maar ook voor jou geldt het voorbehoud dat onze voorlichting alleen algemeen en ondersteunend inzicht kan geven. Je eigen omstandigheden eisen hun eigen specifieke antwoorden.

Zorg daarom dat je een goede adviseur hebt.

Mocht je moeilijk een goede adviseur vinden: op de pagina Samenwerking kun je namen en adressen vinden van collegaís die wij integer en prettig in de omgang vinden. Het werkt natuurlijk ook goed als je bij collega's in je vak navraag doet naar hun ervaringen met hun eigen accountants, of boekhouders of belastingadviseurs.

Hulpvragen

We adviseren onze cliŽnten graag. We doen er alles aan om de kwaliteit van onze advisering hoog te houden. Onze cliŽnten betalen daar ook voor.

Inmiddels krijgen we door deze website vrij veel e-mail met vragen van niet-cliŽnten. We geven dan soms, als we zin en tijd hebben en alleen wanneer de vraag beleefd gesteld is, een kort antwoord met verwijzing naar de artikelen onder fiscaliteiten. Verder gaan we niet omdat we geen openbare helpdesk zijn, en omdat adviseren zonder de feiten te kennen niet verantwoord is.

En krijg je geen antwoord? Dan heb je gewoon pech.

Terug