© ZOO

De adviseurs

Helle in beeld

Helle Wakkerman

komt oorspronkelijk uit Denemarken en woont sinds 1994 in Nederland. Ze werkt sinds 1998 bij Beeldrijk en is inmiddels vennoot geworden. Zij geeft fiscale en administratieve adviezen, en maakt jaarrekeningen en aangiften. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de administratie van Beeldrijk.

Helle is samen met haar partner Loet zeer actief in de modelvliegsport.

Richard achter de step

Richard Klooster

is sinds oktober 2007 bij Beeldrijk als adviseur en ook hij is vennoot. Richard is van oorsprong bedrijfseconoom. Zijn specialisme bij Beeldrijk financiële planning.

Hij is vader van 3 kinderen: Dorkas, Hanna en Amos. Zijn hobby's zijn pianospelen, toneelspelen, zingen, tuinieren, verbouwen, jeugdwerk en fietsen.

Jan op de dienstfiets

Jan Berkelder

is adviseur voor Beeldrijk. Hij is oorspronkelijk opgeleid door de belastingdienst in fiscaal recht en accountancy. Hij heeft een studie sociale geografie gedaan, maar niet afgemaakt, en is daarna actief geweest als gemeenteraadslid in Arnhem. Onder zijn hoede is Beeldrijk een kantoor met nu acht medewerkers geworden. Als adviseur geeft hij ook zakelijke begeleiding en verzorgt conflictbemiddeling. Hij werkt nu zelfstandig in opdracht van Beeldrijk.

Hij is afgestudeerd als NMI-mediator, maar heeft zich vanwege de hoge kosten laten uitschrijven als lid van deze beroepsorganisatie. Zijn bemiddelingsvaardigheden worden evenwel nog steeds ingezet in onze adviespraktijk; vooral in het adviseren over samenwerking.

Guido aan tafel

Guido van Vulpen

werkt sinds november 2011 bij Beeldrijk als adviseur. Guido heeft zich naast zijn studie tropisch landgebruik ontwikkeld tot belastingadviseur en geluidstechnicus. Die combinatie blijft; ook nú is hij nog geregeld met muziekgroepen op stap. Daarbij is Vlieland een belangrijke rol gaan spelen.

Guido woont samen met Nanja (maar niet die van ons secretariaat) in Wageningen.

Erik

Erik Duyvestijn

werkt sinds september 2015 bij Beeldrijk als adviseur. Hij is opgeleid als bedrijfseconoom. Na enkele jaren als controller bij diverse Rabobanken gewerkt te hebben is hij zich nu aan het ontwikkelen tot belastingadviseur.

Erik is getrouwd met Marije en woont in Apeldoorn. Zijn hobby’s zijn fietsen, reizen en bij de (buiten) haard een boek lezen.

Ons team

Er is iets meer te vertellen dan dat we met vijf adviseurs zijn. De jaarrekeningen en de belastingaangiften die we voor onze cliënten maken worden door Jan, Richard, Helle, Guido en Erik gemaakt. We bedienen daarin zo veel mogelijk vaste cliënten. De adviseurs bespreken en controleren elkaars werk zodat we van iedere cliënt in elk geval op hoofdlijnen de feitelijke omstandigheden en de fiscale keuzes kennen. Dat maakt het mogelijk dat wanneer je vaste contactpersoon er niet is, je redelijk vlot door één van de andere adviseurs kunt worden bediend.

Ook ons secretariaat, Gonneke, Nanja en Tanja, speelt een belangrijke rol in de advisering. Eenvoudige vragen over aanslagen, en over boekhouding en omzetbelasting worden vaak door onze secretariaatsmedewerkers beantwoord.

Wij vinden het belangrijk dat we het verzamelen en spreiden van kennis binnen het kantoor van Beeldrijk goed regelen. Daarom organiseren we zo nu en dan een studiedag voor onszelf met onze samenwerkingspartners.

En niet onbelangrijk voor de samenwerking is onze gemeenschappelijke lunch.

Terug