Skip to main content

Ben je geen cliënt van ons?

Zit je met een vraag maar ben je geen cliënt? Dan geven we toch soms antwoord op je vraag. Hoe dit zit lees je hieronder.

Advies voor iedereen?
Onze eerste zorg gaat uit naar het bedienen van onze bestaande cliënten. Overweeg je cliënt te worden; bel dan gerust. Je hoort dan vrij vlot van ons of we iets voor je kunnen betekenen.
Ook als je geen cliënt bent, ben je toch van harte welkom in het gebruik van deze website voor je eigen doeleinden. Maar ook voor jou geldt het voorbehoud dat onze voorlichting alleen algemeen en ondersteunend inzicht kan geven. Je eigen omstandigheden eisen hun eigen specifieke antwoorden. Zorg daarom dat je een goede adviseur hebt. Mocht je moeilijk een goede adviseur vinden: op de pagina samenwerking kun je enkele namen en adressen vinden van collega’s die wij integer en prettig in de omgang vinden. Het werkt natuurlijk ook goed als je bij collega's in je vak navraag doet naar hun ervaringen met hun eigen accountants, boekhouders of belastingadviseurs. 

 We adviseren onze cliënten graag. We doen er alles aan om de kwaliteit van onze advisering hoog te houden. Onze cliënten betalen daar ook voor. We krijgen door deze website vrij veel e-mail met vragen van niet-cliënten. We geven dan soms, als we zin en tijd hebben en alleen wanneer de vraag beleefd gesteld is, een kort antwoord met verwijzing naar de artikelen op onze website. Verder gaan we niet omdat we geen openbare helpdesk zijn, en omdat adviseren zonder de feiten te kennen niet verantwoord is.