Skip to main content

Adviseurs

Helle

Helle Wakkerman komt oorspronkelijk uit Denemarken en woont sinds 1994 in Nederland. Ze werkt sinds 1999 bij Beeldrijk en is sinds 2010 vennoot. Zij geeft fiscale en administratieve adviezen, en maakt jaarrekeningen en aangiften. Helle is veel bezig met beeldhouwen in steen en samen met haar partner Loet zeer actief in de modelvliegsport. 

Richard

Richard Klooster is sinds 2007 bij Beeldrijk als adviseur betrokken geweest. Hij is vanaf 2010 tot maart 2024 ook vennoot geweest. Recent heeft Richard afscheid genomen van Beeldrijk en is nu o.a. werkzaam bij Foenix te Apeldoorn. 

Erik

Erik Duyvestijn werkt sinds september 2015 bij Beeldrijk als adviseur en vanaf 2021 is hij ook vennoot. Hij is opgeleid als bedrijfseconoom. Na enkele jaren als controller bij diverse Rabobanken gewerkt te hebben heeft hij zich ontwikkeld tot belastingadviseur. In zijn vrije tijd rijdt hij graag op de motor. Erik is getrouwd met Marije en woont samen met hun dochters Lieke en Anouk in Apeldoorn. 

Mark

Mark Salari heeft na zijn studie Commerciële Economie 18 jaar gewerkt bij diverse Rabobanken. Na een kort uitstapje als Salarisadministrateur is hij per 1 januari 2021 één van de adviseurs bij Beeldrijk. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in zijn klusschuur of op zijn racefiets. Hij is getrouwd met Monique en met hun twee kinderen, Daan en Esmee, wonen ze in Bemmel.

Stefan

Stefan Everts is na zijn studie Fiscaal recht gestart bij enkele accountants kantoren. Vanaf 2022 werkt hij bij Beeldrijk als adviseur.

Samen met Marloes woont hij in Arnhem.

In zijn vrije tijd leest hij boeken en is hij veel met muziek bezig die hij plaatst op zijn eigen Youtube kanaal.

 

Jan

Jan Berkelder is met zijn belastingadvies gestart in 1995. In 2010 heeft Beeldrijk de huidige vorm gekregen. Onder zijn leiding en ondersteund door zijn passie en veelzijdigheid was Beeldrijk uitgegroeid tot een kantoor met zelfs acht medewerkers. Vanaf 2016 geniet Jan van zijn pensioen en bestaat Beeldrijk uit vijf adviseurs en twee secretariaat medewerkers.