De adviseurs

In onderstaand artikel worden de verschillende adviseurs aan je voorgesteld. Je kunt hier iets lezen over Helle, Richard, Erik, Mark en Guido. 

Helle

Helle

Helle Wakkerman komt oorspronkelijk uit Denemarken en woont sinds 1994 in Nederland. Ze werkt sinds 1999 bij Beeldrijk en is sinds 2010 vennoot. Zij geeft fiscale en administratieve adviezen, en maakt jaarrekeningen en aangiften. Helle is samen met haar partner Loet zeer actief in de modelvliegsport. 

Richard

Richard

Richard Klooster is sinds 2007 bij Beeldrijk als adviseur en ook hij is vennoot sinds 2010. Richard is van oorsprong bedrijfseconoom. Zijn specialisme bij Beeldrijk is financiële planning. Hij is vader van drie kinderen: Dorkas, Hanna en Amos. Zijn hobby's zijn baritonspelen, jiu jitsu, toneelspelen, zingen, tuinieren, verbouwen, jeugdwerk en fietsen. 


Erik

Erik

Erik Duyvestijn werkt sinds september 2015 bij Beeldrijk als adviseur en vanaf 2021 is hij ook vennoot. Hij is opgeleid als bedrijfseconoom. Na enkele jaren als controller bij diverse Rabobanken gewerkt te hebben heeft hij zich ontwikkeld tot belastingadviseur. Erik is getrouwd met Marije en woont samen met hun dochters Lieke en Anouk in Apeldoorn. 

Mark


Mark

Mark Salari heeft na zijn studie Commerciële Economie 18 jaar gewerkt bij diverse Rabobanken. Na een kort uitstapje als Salarisadministrateur is hij per 1 januari 2021 één van de adviseurs bij Beeldrijk. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in zijn klusschuur of op zijn racefiets. Hij is getrouwd met Monique en met hun twee kinderen, Daan en Esmee, wonen ze in Bemmel.

Guido


Guido

Guido van Vulpen werkte tussen november 2011 en januari 2021 bij Beeldrijk als adviseur. Vanaf 2021 is hij zelfstandig en ondersteund Beeldrijk enkel voor losse (complexe) opdrachten. Guido heeft zich naast zijn studie tropisch landgebruik ontwikkeld tot belastingadviseur en geluidstechnicus. Die combinatie blijft; ook nú is hij nog geregeld met muziekgroepen op stap. Daarbij is Vlieland een belangrijke rol gaan spelen. Guido woont samen met Nanja en hun zoontje Jibbe in Wageningen.

Jan

Jan Berkelder is met zijn belastingadvies gestart in 1995. In 2010 heeft Beeldrijk de huidige vorm gekregen. Onder zijn leiding en ondersteund door zijn passie en veelzijdigheid was Beeldrijk uitgegroeid tot een kantoor met zelfs acht medewerkers. Vanaf 2016 geniet Jan van zijn pensioen en bestaat Beeldrijk uit vier adviseurs en twee secretariaat medewerkers.================================================== -->