Skip to main content

Secretariaatsmedewerkers

Gonneke

Gonneke Ronner werkt sinds oktober 2008 twee dagen per week bij ons op het secretariaat. Eén van de redenen dat zij graag bij Beeldrijk wilde werken is haar affiniteit met kunst en cultuur. 
 

 

Elles

Elles Dekkers is sinds oktober 2019 verbonden aan Beeldrijk. Ze werkt op de donderdag en vrijdag op het secretariaat. Ze komt uit Ede en heeft twee dochters. 

Team

Ons secretariaat is het hart van onze organisatie. Het beheersen van de informatiestroom is in wezen de taak van deze medewerkers. Voor onze cliënten is het secretariaat het eerste aanspreekpunt. Je zult door hen ontvangen worden; je kunt met hen afspraken regelen, informatie doorgeven voor de adviseurs. Onze secretariaatsmedewerkers kunnen je vaak eenvoudige en praktische adviezen geven over de administratie of over de btw-aangiften, of over belastingaanslagen. Wanneer de vragen die je hebt wat moeilijker zijn zal het secretariaat je met één van de adviseurs in contact brengen. Onze adviseurs moeten soms wat uit de wind worden gehouden om door te kunnen werken. Er zal je dus altijd even gevraagd worden waar het over gaat als je naar één van de adviseurs vraagt. In veel gevallen zal het secretariaat je dan zelf van dienst kunnen zijn. Ondanks al deze hardwerkende ernst gaat het er bij ons vaak zeer vrolijk en ontspannen aan toe.